Sayfalar

7 Ağustos 2012 Salı

Öğrenci işi kuru fasülye tarifi


























Öğrenci işi kuru fasülye tarifi

Malzemeler:
4 bardak kuru fasulye

2 baş soğan

Varsa 2 adet et bulyon yoksa olmasada olur :)

1 kaşık salça

Yarın bardak yağ (Çağbardağı öğrencilere yeterli olur:)

Tuz , Karabiber.
Karabiber:
kuru fasülyeyi sınavınız yoksa akşamdan ıslatınız.(sınav varsa uğraşma menemen yap)
ertesi gün fasülyeyi 45dk bilemedin 1 saat haşlayınız.Ardından bir tencereye yağ üzerine ince veya kalın farketmez doğranmış soğan ekleyip kavurunuz.Salçanızı atıp üzerine fasülyeleri ekleyip karıştırınız.Üstü basar su ekleyip kaynamaya bırakınız.Yemek kaynarken siz beş el okey oynarsanız tam pişer.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder