Sayfalar

5 Ağustos 2012 Pazar

Acılı Sos Tarifi


 













Acılı Sos Tarifi


Malzemeler:
• 300 gr soyulmuş domates
• 5 adet fesleğen yaprağı
• 2 adet acı kırmızıbiber
• 3 diş sarımsak
• Tuz
Yapılışı:
Sarımsakla kırmızı biberi ince kıyıp, ateşte koyup biraz soldurun.
Fesleğen yaprakları ile domatesleri de ince kıyıp buna ilave edilin.
Tuzunu ekleyip tencereyi kapatın. 15 dk kadar pişirin.
Bu zaman sonunda sos hala çok sıvı ise,tekrar kapaksız olarak ateşe koyun.
Tam kıvamına gelince bir kaşık saf zeytinyağı ekleyin.
Bu sosu makarnanın için kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder